Tudorcolor 200 XLX Film İncelemesi

Tudorcolor 200 XLX renkli filmler genellikle ucuz olarak bilinen ve analog fotoğrafçılığa ilgi gösteren kullanıcılar tarafından fazlaca tercih edilen filmlerden biridir. Şuan piyasada taze olarak bulunabilen film kategorisinde 36'lık filmler arasında en ucuz film olma ünvanını elinde bulundurmaktadır.

Kullanıcıların Tudorcolor 200 XLX renkli filmini tercih etmelerindeki ana sebep nedir ?

Analog fotoğrafçılığa ilgi gösteren hemen hemen her kullanıcı artık eskisi kadar fazla film üretilmediğinin farkındalar. Bu da gösteriyor ki film fiyatları giderek artmakta. Günümüzde dövizlerin bu kadar yüksek olması da artık yabancı siteler üzerinden alışveriş yapılmasını neredeyse minimuma indirmekte. Bu yüzden iç piyasada kolay bulunan bir film olan Tudorcolor 200 XLX'e bir göz atalım.

Ortalama bir gren yapısı olan Tudorcolor 200 XLX, Kodak veya Fuji gibi marka filmlere göre biraz daha donuk renkler sergilemekte. Fotoğrafta hepimizin bildiği gibi ışık çok önemlidir. Tudor 200 XLX ışığın iyi olduğu koşullarda, ışığın az olduğu koşullara göre daha iyi sonuçlar vermektedir. Film dünyasında her ne kadar filmin yapısı sonuçlarda ana etken gibi gözükse de banyo, tarayıcı ve doğru pozlamak da alınan sonuçlarda bir o kadar önemlidir.


Tudorcolor 200 XLX filmini genel kullanımda sizi üzmeyecek ve cebinizi yakmayacak filmlerden biri hatta belkide fiyat performans olarak en iyisidir. Eğer uygun bulursanız stok yapmakta fayda var malum film fiyatları giderek yükselmekte.